Tallinna

viro4
Vietimme siskoni kanssa perjantain Tallinnassa. Lähdimme aamulaivalla ja tulimme iltamyöhään takaisin. Päivä oli todella onnistunut; aurinko paistoi, ihmisiä ei ollut kovinkaan paljoa liikkeellä ja muutenkin oli huippua viettää laatuaikaa siskon kanssa. Päivä oli täynnä naurua, muistoja ja hölmöjä heittoja. Kyllä se niin vaan on, ettei kukaan voi ymmärtää niin hyvin kuin oma sisko!

Ehdimme kiertää vanhaakaupunkia ja monen monta kauppaa. Vaateostoksia ei tällä kertaa tullut tehtyä, vaikkakin poikaystävälle löysin kivan neuleen. Kotiin hommasin muutaman jutun, mutta muuten tyydyin vain hypistelemään ja ihastelemaan vaatteita rekeissä. River Islandista löytyi yksi erittäin mielenkiintoinen asuste, mutta päätin kuitenkin jättää sen liikkeeseen. Pakko myöntää, että nyt hieman harmittaa (aivan kuten sisko ennustikin), mutta enää on turha itkeä. Jos elämä käy sietämättömäksi, voin aina turvautua nettikauppaan.
viro1

viro2
Oli muuten hauska huomata, miten vuosien varrella olemme siskoni kanssa löytäneet omat tyylimme. Lapsuudessa ja nuoruudessa meitä luultiin aina identtisiksi kaksosiksi. Meikkasimme samalla lailla ja olimme jatkuvasti toistemme vaatekaapeilla lainailemassa vaatteita. Kaiken kruunasivat vielä samat harrastukset ja kaveripiiritkin!

Nyt, kun olemme asuneet eri kaupungeissa ja opiskelleet eri aloja, olemme löytäneet myös tyylimme. Jos joku näkisi meidät nyt ensimmäistä kertaa, hän ei välttämättä uskoisi meitä edes sisaruksiksi! Paljon on siis vuosien saatossa muuttunut. Siskoni on ehtinyt värjätä ”ikivaalean” tukkansa mustaksi, ja me molemmat olemme luopuneet valkoisista saapikkaista, mustista tekonahkalaukuista, neonvärisistä topeista ja ylisuurista korvakoruista… Siskoni tyyli on huomattavasti rokimpi ja rohkeampi, kun taas itse suosin kaikkea klassista ja ”turvallisia” värejä. Sinkoilimmekin kaupoissa ihan erilaisten vaatteiden ja asusteiden perässä. Sisko ei lämmennyt yhtään hiekanvärisille hatuille, kun taas itse en ymmärtänyt intiaanikuvioiden päälle ollenkaan! Hih.
viro5
Jo pieni maisemanvaihdos tuntui auttavan ja olo on tällä hetkellä todella rentoutunut. Ihan kuin olisi ollut kauemminkin poissa! Pieni virkistyspäivämme osui todella hyvään saumaan siinäkin mielessä, että maanantaina alkaa taas arki, ja suuntaan heti aamusta yliopistolle. Nyt, kun akut on ladattu, odotan innolla, mitä tuleva syksy tuo tullessaan!
viro6

viro3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s