Syksyn värejä

random
Tänään näin taas muuttolintuauran taivaalla. Joka vuosi näihin aikoihin mietin, olenko ennemminkin surullinen siitä, että yksi kesä on taas takanapäin vai lapsellisen innostunut siitä, mitä kaikkea kivaa tuleva syksy saattaa tuoda tullessaan. Tänä syksynä mieli on erityisen odottava. Jännitän jo nyt, miten selviän viimeisen vuoden opinnoistani kunnialla. Haaveilen myös siitä, miten voisin palkita itseni moisen suorituksen jälkeen. Tällä hetkellä arvuuttelen uuden laukun ja ulkomaanmatkan välillä. Kuka tietää, jos olen onnekas, ehkä saan molemmat!

Kesä tuntui hurahtavan tuhatta ja sataa ohi. Vaikka en varsinaisesti ehtinytkään lomailla, pääsin silti kokemaan kivoja asioita hyvässä seurassa. Silti toivon, että ensi kesänä osaisin hellittää ja sallisin itseni lomailla. Olisi ihanaa käydä mökillä, viettää aikaa vanhempien ja isovanhempien kanssa, lähteä ex tempore ajelemaan ympäri Suomea, mennä nukkumaan vasta auringon noustessa, tanssia sateessa ja kerätä mansikoita mansikkamaalta. Haistella aurinkorasvaa, syödä jäätelöä ja käydä järvessä uimassa. Soudella siellä täällä ilman tarkkaa määränpäätä tai aikataulua. Lukea monta kirjaa, syödä muurinpohjalettuja ja kävellä paljain jaloin hiekkatiellä. Ensi kesää odotellessa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s