Kissoja

Ennen Tallinnan reissua ehdimme vierailla tätimme luona Arabianrannassa. Ikuisena koiraihmisenä tunnettu tätimme on nyt vuosien jälkeen täysin hurahtanut kissoihin. Tarkemmin sanottuna siperiankissoihin. Ja siellä niitä vilisteli jaloissa, kolme karvaista kappaletta. En ole ennen pitänyt itseäni millään tavalla kissaihmisenä, sillä kaikki tuntemani naukujat ovat olleet kovin raapivaista sorttia. Pakko kuitenkin myöntää, että nämä koiramaiset otukset kyllä saivat sydämeni sulamaan. Erityisesti jättikolli-Onni. Oman elämänsä supermies.
kissa1
kissa2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s