Syksyn kuumin asuste

… ainakin omasta mielestäni! Viron reissun jälkeen en ole saanut mielestäni River Islandin huopahattua. Kokeilin sekä reissun aikana että myöhemmin täällä koti-Suomessa useita hattuja, mutta mikään muu ei sopinut päähäni. Yleensäkään minun on erittäin vaikea löytää minkäänlaisia päähineitä, sillä kaikki näyttävät pallopäähäni yhdistettynä vähintäänkin huvittavilta. River Islandin hattu sen sijaan ei näyttänyt lainkaan hölmöltä päässäni – vaikka itse sanonkin!

En kuitenkaan ostanut hattua, sillä jäin miettimään, kertyisikö sille tarpeeksi käyttöpäiviä täällä aina tuulisessa Turussa. Nyt, kun reissustamme on kuitenkin kulunut useampi viikko aikaa, voin sanoa, että olen haikaillut hatun perään lähes päivittäin. Monet kerrat olen huokaillut, miten kivalta hattu näyttäisikään juuri tämän asun kanssa tai miten se voisi ehkä (edes osittain) pelastaa huonon hiuspäiväni. Erityisesti sadepäivinä olen moittinut itseäni siitä, miten saatoinkaan jättää hatun kauppaan. Mikä siinä on, että aina, kun sade kastelee hiukseni, ne näyttävät todella rasvaisilta ja huonokuntoisilta?

Huvittavaa, miten taas tulen myöhässä tämänkin trendin kanssa. Muut ovat käyttäneet hattuja varmaan jo kyllästymiseen asti, kun minä vasta alan lämmetä ajatukselle. Olen toki ihaillut hattuja muiden päässä, mutta omalle kohdalle se on tuntunut aina liian huomiota herättävältä. Pakko se on kuitenkin nyt myöntää, että olen vihdoin innostunut tästä trendistä – tyylikkäästi myöhässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s