Köpis kutsuu!

img_3194Ilmeisesti olen ollut todella kiltti tänä vuonna, sillä poikaystäväni päätti antaa minulle lahjaksi jotain, josta olen haaveillut pienen ikuisuuden. Matkan Kööpenhaminaan.

En tiedä miksi, mutta Köpis on aina ollut sellainen kaupunki, johon olen halunnut matkata. Muut haaveilevat Australiasta tai Thaimaasta, minä Tanskan pääkaupungista. Vaikka olenkin haaveillut kaupungista niin kauan kuin muistan, en ole koskaan käynyt siellä. Jotenkin en ole saanut ketään muuta vakuutettua paikan hienoudesta, ennen kuin nyt…

Tiedossa on pieni irtiotto arjesta helmikuussa. Olemme reissussa kolme päivää, tiistaista torstaihin. Olen jo nyt kaavaillut meille vaikka mitä tekemistä, vaikkei matkamme ehkä ”parhaaseen aikaan” osukaan. Monet paikoista, kuten Tivoli, ovat vielä kiinni. En kuitenkaan anna moisen pilata matkajännitystäni ja -intoiluani, päinvastoin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s