Minun vuoteni

_dsc3378Muutto. Yksi isoimmista asioista tänä vuonna oli varmastikin yhteenmuutto poikaystäväni kanssa. Pakko myöntää, että saimme paljon epäilyjä osaksemme, kun päätimme laittaa tavaramme saman katon alle niin nopeasti. Kuitenkin siinä tilanteessa, ja edelleen, ratkaisu tuntui ainoalta oikealta. Sanoin siis hyvästit neljä vuotta kotinani olleelle kaksiolle ja muutin ”oikealle” puolelle jokea!

Matkustelu. Pääsin myös matkustamaan yllättävän paljon, ja olen onnellinen jokaisesta reissusta! Tammikuussa kävimme poikaystäväni kanssa Puolassa muutaman päivän minilomalla. Reissu oli oikein onnistunut, vaikkei sää kauneimmasta päästä ollutkaan… Muutaman päivän aikana ehdimme kokea paljon kaikkea, ja täytyy sanoa, että pidin paikasta kovasti! Elokuussa taas suuntasimme poikaystäväni kanssa Riikaan. Emme tienneet kaupungista juuri mitään etukäteen, ja pakko myöntää, että lähdimme matkaan ilman sen kummempia odotuksia. Ja miten kävikään. Löysin varmasti yhden lempparikohteeni, jonne haluan ehdottomasti matkustaa vielä uudemmankin kerran! Aloin itse asiassa haaveilla kesäpaikasta Jurmalan rannoilla… Vuoden viimeiselle reissulle lähdin Tallinnaan siskoni kanssa. Oli kiva käydä shoppailemassa, tuulettumassa ja tekemässä tyttöjuttuja. Olimme varanneet matkaan kokonaisen päivän ja voin kertoa, että loppupäivästä meno oli todella väsynyttä. Mutta mikäs siinä, en ole aikoihin nauranut niin paljoa kuin tuona päivänä! Toivottavasti pääsisin ensi vuonna matkustamaan vähintään yhtä paljon! Ainakin pari ulkomaanreissua on jo tiedossa…_mg_9711Ystävät. Ystävien suhteen vuosi oli edellisten kaltainen. Olen löytänyt ympärilleni ihan mahtavan tyttötiimin, jonka kanssa pidämme yhtä. Muodostamme sellaisen porukan, että vaikka emme hetkeen näkisikään, on jutteleminen aina yhtä helppoa. Loppuvuoteen mahtui muutamia uusiakin tuttavuuksia, joista olen totta kai innoissani! Ensi vuodeksi on suunnitteilla yhtä ja toista, ja odotan innolla, että pääsemme tutustumaan kunnolla.

Työt ja opiskelu. Olen tyytyväinen opiskeluihini. Suoritin Kauppiksen sivuainekokonaisuuden nelosen loppuarvosanalla ja keksin vihdoin graduni aiheen. Selvisin syksyllä myös muutamasta vaikeasta kurssista hengissä ja sain sekä viestinnän että markkinoinnin sivuaineiksi. Työtä on opiskelurintamalla ollut enemmän kuin tarpeeksi, mutta kerrankin aiheet ovat tuntuneet todella kiinnostavilta. Ja mitä taas töihin tulee niin… No, niitä oli paljon!20160512_153256

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s