Paul Hewitt

img_3188Asusteiden ja erityisesti korujen suhteen olen aina ollut sitä mieltä, että vähemmän on enemmän. Ostan äärettömän harvoin ranne- tai korvakoruja ja käytän samoja luottokoruja vuodesta toiseen. Kuitenkin joskus käy niin, että näen jotain sellaista, joka on pakko saada. Sellaista, jota tietää käyttävänsä vielä vuosien jälkeenkin. Tällä kertaa moisen tunteen minussa herätti Paul Hewittin merihenkiset rannekorut, joihin törmäsin blogimaailman syövereissä.img_3189

Minulla kävi tuuri, sillä kyseisiä rannekoruja voi tilata myös Suomesta, vaasalaisesta Hovisepät-liikkeestä, jossa muuten on maailman paras palvelu! Kysyin rannekorujen kokojen perään tammikuussa ja he lupasivat heti tilata lisää kokoja. Sain myös muistutusviestin, jossa kerrottiin, että kaipailemiani kokoja ja värejä olisi nyt saatavilla. Ihan mahtavaa! Tuskailin pitkään sinisen nahkarannekkeen ja sinivalkoisen tekstiilirannekkeen välillä ja lopulta, kun en vain saanut päätöstä tehtyä, annoin itselleni luvan ostaa molemmat. Pääsevätpähän molemmat laadut testiin!

Tällä hetkellä kallistun enemmän nahkarannekkeen puoleen, mutta voi olla, että kesällä vaaleampi ja kevyempi ranneke vie voiton. Mitenkäs muilla, iskevätkö merihenkiset rannekorut teihin?img_3190

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s