Meikkileikkejä

Olen kaavoihin kangistunut, mitä tulee meikkeihin ja meikkaamiseen. Vannon vanhojen, jo hyväksi todettujen tuotteiden nimeen enkä kovin helposti lähde kokeilemaan mitään uutta. Kevät taitaa kuitenkin saada allekirjoittaneen hieman sekaisin, sillä viime viikolla päätin tilata meikkejä netistä. Mikään suuri tilaus ei missään nimessä ollut kyseessä, mutta sitäkin erikoisempi: se nimittäin sisälsi minulle aiemmin tuntemattomia tuotteita.

Minulla on pitkään ollut myös jonkinlainen viha-rakkaussuhde huulipuniin. Haluaisin käyttää huulillani jotain pysyvää. Kaikkien omistamieni huulipunien kanssa on kuitenkin ollut se ongelma, että niitä pitäisi olla lisäilemässä parin tunnin välein säännöllisesti. Huomaan myös tuntevani jatkuvaa epävarmuutta siitä, onko punaa nyt tarpeeksi ja yritänkin koko ajan peilailla itseäni jostain, jotta huomaan, mikäli punaa tarvitseekin jo lisätä. Hankalaa ja ahdistavaakin! YouTuben ihmeelliseen maailmaan eksyessäni kuitenkin törmäsin huultenrajauskyniin ja olin aika lailla myyty heti alusta alkaen. Sopivan mattaa, sopivan pigmenttistä ja mikä parasta, pysyvää! Niinpä päätin olla villi ja tilata muutaman huultenrajauskynän kokeiluun hetimmiten. Muutaman käyttökerran jälkeen voin jo sanoa olevani rakastunut. Ihanan helppoa ja huoletonta: väri pysyy todella hyvin eikä sitä todellakaan tarvitse lisäillä päivän mittaan!

Toinen sortumiseni oli Anastasian Contour kit, joka tuskin sen kummemmin esittelyjä kaipaa. Itselläni varjostukset ja erityisesti korostukset ovat vielä hieman hakusessa, mutta aion olla armollinen itselleni…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s