Täydellisten aurinkolasien metsästys

IMG_3214.jpgEn ole koskaan uskaltanut satsata aurinkolaseihin. Olen juuri sellainen tyyppi, joka joko rikkoo ne istumalla päälle tai kadottaa (eli unohtaa) ne jonnekin. Halpisarskoissa on kuitenkin se huono puoli, että ne eivät ole kovin kestäviä. Lisäksi ne alkavat usein ”hikoilemaan”, jolloin naama on enemmän ja vähemmän täynnä tummia jälkiä. Toki omistan muutamat muovilasitkin, mutta ne nyt vaan eivät ole omasta mielestäni mitenkään kovin esteettisiä

Ray-Banin aurinkolaseista olen haaveillut pienen ikuisuuden. Ongelmaksi on vain muodostunut valinnan vaikeus. On niin paljon kaikkea kivaa! Klassisempia ja hieman villimpiä. Miten niistä nyt osaa omansa valita? Edelleen olen hieman kahden vaiheilla, sillä en usko osaavani pitää merkkilaseista sen parempaa huolta kuin halvoistakaan. Mutta ainahan saa haaveilla, eikö?

Mitkä lasit teihin iskee? Olen pitkään karsastanut sekä peililaseja että värikkäitä linssejä. Nyt haaveilen molemmista. Luulen kuitenkin, että kyseessä on joku ohimenevä vaihe, joten en uskalla satsata suuria summia sellaisiin. Hieman olen pyöritellyt päässäni sellaista vaihtoehtoa, että hommaisin halvemmat aurinkolasit, joissa olisi värikkäät peililinssit. Sitten voisin panostaa perinteisempiin lentäjälaseihin… Saisin siis kätevästi molemmat!img_3213

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s