Heihei talviturkki

Kesäkuu sai parhaan mahdollisen alun: aurinko paistoi koko päivän pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteita oli lähemmäs kolmekymmentä. Mietimme, miten hellepäivän voisi parhaiten hyödyntää, ja N järjestikin meille aikamoisen yllätyksen. Vesijetteilyä!

Olen ollut vesijetin kyydissä muutaman kerran aikaisemminkin. Kyseessä on kuitenkin ollut nopeita pyrähdyksiä, mutta nyt meillä oli jetti käytössä vuorokauden ajan. Lähdimme liikkeelle Kaarinan Hovirinnan rannasta ja ajoimme sieltä Aurajokeen keskustaan, jossa nautimme jäätelöt. Sieltä matka jatkui takaisin Hovirintaan, sitten taas Aurajokeen ja lopulta Paraisille. Pojat jatkoivat vielä seuraavana päivänä, minä kun sain kuulla olevani liian arkajalka moiseen touhuun. Pyhpah!

Retkemme sai hieman koomisen käänteen heti alussa, kun onnistuimme kaatumaan vesijetin kanssa heti Hovirinnan rannassa. Onneksi henkilö- ja esinevahingoilta vältyttiin, vaikka poikien puhelimet olivatkin vaarassa: vesitiiviiksi kuvailtu säiliö ei nimittäin pitänytkään vettä. Itse taas meinasin kadottaa kenkäni merenpohjaan, mutta kuin ihmeen kaupalla sain ne kauhottua takaisin jalkaan. Kun lopulta olimme päässeet takaisin jetin kyytiin, jokainen meistä kyllä mietti hetken, mitä kaikkea sitä onkaan ”pakko” ottaa mukaan merelle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s