Tennisinspis

IMG_3195.jpgTänä kesänä olen löytänyt lapsuuden ja nuoruuden rakkaan harrastukseni, tenniksen, uudestaan. Muistan, miten yläasteella ja lukiossa kävimme siskoni kanssa kesäisin tenniskursseilla ja kotona pelasimme epämääräistä ”kotitennistä” asvalttiteillä. Joskus tenniskurssin pitäjältä meni hermot meidän kanssamme, kun halusimme itsepintaisesti pelata omilla säännöillämme.

Turku-vuosina kukaan ei ole ollut innokas pelaamaan kanssani. Tennis on kuulemma vaikeaa. Niinpä hautasin haaveeni moneksi vuodeksi. Mutta kuten olen monta kertaa aiemminkin tajunnut, aina kannattaa avata suunsa. Niin tälläkin kertaa. Valittelin jälleen isoon ääneen kaverilleni, kun kukaan ei suostunut pelikaverikseni. Ja kuinkas ollakaan, kaverini oli kiinnostunut! Ja niin me sitten aloitimme pelaamisen. Vaikka olemme ihan surkeita, meillä on ihan älyttömän hauskaa kentällä hikipäässä läiskiessämme!IMG_3196.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s