Häähumua

Lauantaina pääsimme vihdoin juhlimaan rakkaan ystäväni häitä täällä Turussa. Erityisen tästä päivästä teki ennen kaikkea se, että olen saanut olla mukana pariskunnan yhteisellä taipaleella ensiaskelista lähtien. Kovin kaukaiselta tuntuvat nyt ne ajat, kun tämän viikonlopun morsian joskus fuksivuonna tuskaili, ettei maailmasta ehkä koskaan löytyisi ketään hänelle sopivaa miestä. Ettei kukaan varmasti olisi sitä, mitä hän niin kovasti kaipasi ja etsi. Mutta niin vain kävi, että sellainen unelmien prinssi lopulta löytyi!

Täytyy myöntää, että tämän parin tarina on kyllä saanut minutkin uskomaan prinsessasatuihin ja onnellisiin loppuihin…

Juhlat vietettiin Konsan Kartanossa, Turun Raunistulassa. Juhlapaikka oli ihanan tunnelmallinen ja sopi häiden maalaisromanttiseen tyyliin täydellisesti! Morsiamen tuntien juhlapaikka oli koristeltu tyylikkäästi, pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Huomasin illan aikana monesti ajattelevani, että jos joskus saan olla morsian ja pukeutua valkoiseen mekkoon, haluaisin häihini vähän kaikkea sieltä täältä. Esimerkiksi vieraskirja, joka toteutettiin korttien muodossa oli mielestäni todella suloinen.

Vielä enemmän kuin yksityiskohdista, pidin häiden yleisestä tunnelmasta. Morsiamen ystäväpiiri on melko laaja, mutta äärettömän lämminhenkinen ja avoin. Osan vieraista olin tavannut vain kerran, polttareissa, mutta silti tuntui kuin olisimme tunteneet kauemmin. Oli helppo lähestyä ja puhua.

Hassua kyllä, mutta häiden jälkeen on ollut jollain lailla tyhjä olo. Ehkä se johtuu siitä, että parin vuoden odotus on nyt ohi. Emme enää pommita morsianta viikottain WhatsApissa ja kysele milloin istumajärjestyksestä milloin taas tarjoilusta tai mekon yksityiskohdista. Tuntuu haikealta, kun ei ole enää mitään odotettavaa.

En tosin taida olla yksin tämän haikean olotilani kanssa, sillä morsian jo hieman ehdotteli, että olisi kiva viettää yhteistä iltaa polttariporukan kanssa ja hieman fiilistellä häitä vielä kerran. Toivon todella, että saamme aikataulut pian natsaamaan ja pääsemme taas kokoontumaan porukalla!

Loputtomasti onnea, R ja T!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s