Perhepäivä


Tänään aamu alkoi parvekkeella uutta lemppariani, chai lattea nautiskellen. Aurinko paistoi lämpimästi ja tiesin jo heti silmät avattuani, että tästä tulee ihana, merkityksellinen päivä.

Tänään vanhempani ja siskoni, koko pieni perheemme oli kerrankin samassa paikassa samaan aikaan. Se ei ole enää mikään itsestäänselvyys, kun kaikilla on niin paljon kaikkea. On omat elämät, töitä, harrastuksia ja pitkälle aikataulutetut kalenterit. Mutta onneksi aina tasaisin väliajoin käy hyvä tuuri. Ja niin oli tämänkin päivän suhteen. Kenelläkään ei ollut mitään etukäteen suunniteltuna, joten sovimme treffit iki-ihanaan Turkuun. Päivämme sisälsi sopivasti vähän kaikkea: tennistä juuri ennen ukkosmyrskyä, pihvejä ja taivaallista valkosipulidippiä, kauniita koskimaisemia, mäyräkoiran pusuja ja kesän uutuusjätskiä. Naurua ja muistoja, välähdyksiä niistä ajoista, kun asuimme kaikki saman katon alla.

On hienoa, miten paljon tällaisista hetkistä ja tapaamisista saa voimaa ja energiaa. Perheen lähdön jälkeen huomasin nyt illalla miettiväni, että mikä vaan on mahdollista. Että minulla on aina perheeni tuki taustalla, päätinpä sitten mitä tahansa. Ja tänään, pitkästä aikaa, aion avata gradutiedostoni ja tarttua toimeen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s