Munakaspannari

Aloitan varmasti jokaisen ruoka-aiheisen postauksen kertomalla, miten onneton kokki olen. Että poltan kaiken pohjaan, en jaksa lukea ohjeita ja toivon ruuanlaiton olevan mahdollisimman vaivatonta. Siksipä innostuin välittömästi, kun huomasin Essin blogista yksinkertaisen munapannarin ohjeen. Päätin, että ohje lähtee kokeiluun mahdollisimman pian. 

Pannaria varten tarvitset vain kananmunia sekä mausteita ja täytteitä oman maun mukaan. Alkuperäinen idea oli laittaa pannariin kaikkea, mitä kaapista sattuu löytymään. Niinpä  päädyin laittamaan kinkkua, tomaattia ja homejuustoa sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Jäin haaveilemaan tonnikalavaihtoehdosta, mutta kun sitä ei ollut saatavilla, oli tyydyttävä kinkkuun. Sitten vain uuniin 200 asteeseen 15 minuutiksi. Kuten Essi omassa blogissaan totesikin, tätä herkkua voi syödä sekä kylmänä että kuumana – toimii!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s