Kolmen kombo

Olen vihdoin päässyt eroon hiusten jatkuvasta värjäyskierteestä. Enää vuosiin en ole harrastanut kotivärjäyksiä ja kampaajakäyntejäkin on kertynyt yksi tai kaksi vuodessa, ja silloinkin tyveä on vain raidoitettu. Olen kuitenkin saanut kuontaloni pysymään vaaleana, kiitos kolmen kombon.

Jaksan harvoin innostua mistään tuotteesta niin paljoa, että kirjoittaisin siitä oman postauksen. Nyt on kuitenkin pakko. Uskon, etten ole ainoa, joka kärsii vaalean, keltaisuuteen taipuvaisen ja muuten elottoman näköisen hiuspehkon kanssa.Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s