Joulufiilis

img_2291Olen jo useamman vuoden haaveillut valkoisesta joulukuusesta. Ja nyt vihdoin sain aikaiseksi ostaa sellaisen! Taisin olla taas hieman myöhässä liikenteessä, sillä valkoisia kuusia löytyi pienoisen metsästämisen jälkeen tasan kaksi kappaletta.

Tänä vuonna joulufiilis on ollut kyllä totaalisen hukassa. En tiedä, johtuuko se tästä harmaudesta ja vesisateesta vai jatkuvasta kiireestä. Lapsena oli enemmän aikaa valmistautua jouluun ja fiilistellä sitä, kun nyt taas tuntuu, että päivät menevät liian kovaa vauhtia eteenpäin eikä mikään ole valmista. En esimerkiksi ole saanut ostettua vielä yhtäkään joululahjaa. En vain ole yksinkertaisesti ehtinyt. Onneksi olen kuitenkin ollut silmät ja korvat auki, joten tiedän kyllä jo, mitä olen ostamassa.

Tänään joulufiilis kuitenkin hieman heräsi, kiitos joulukuusen ja joulutorttujen. Nyt täällä paitsi tuoksuu myös näyttää joululta.
img_2298

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s