Tv-sarjasuositus


Katson todella vähän telkkaria tai ylipäätään seuraan mitään sarjoja netistä. Kuitenkin nyt on tapahtunut jotain todella harvinaislaatuista, sillä olen koukuttunut erääseen nuortensarjaan (luitte oikein!), Skamiin. Norjalainen sarja kertoo muun muassa ystävyydestä, rakkaudesta, juhlimisesta ja seksistä – perus lukioelämää siis!

En osaa sanoa, mikä sarjassa iskee niin lujaa. Ehkä se, miten asiat on esitetty suoraan ja aidosti: voin niin monessa kohtaa samaistua nuorten tunteisiin ja voi, miten välillä huomaankin haikailevani lukioaikoihin! Silloin elämän suurimmat puheenaiheet taisivat juurikin olla kuka on kenenkin kanssa ja missä on viikonloppuna bileet.

Ja jos joku nyt tämän hehkutuksen innostamana kiinnostui kyseisestä sarjasta, niin ensimmäisen ja toisen kauden jaksot löytyvät kaikki täältä. Näköjään kolmas kausi tulee Areenaan 20.1. Can’t wait!

Kuvat lainattu netistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s