Sisustusinspis

img_2387En tiedä, ovatko syynä hiljalleen pitenevät päivät ja lähestyvä kevät vai mikä, mutta huomaan taas innostuvani sisustamisesta. En ole aiemmin oikeastaan panostanut nykyiseen asuntooni, sillä olen kokenut sen väliaikaiseksi. Eräänlaiseksi välietapiksi, josta jatketaan ihan kohta taas matkaa eteenpäin. Tilanne on kuitenkin se, että viihdymme täällä varsin mainiosti ja vaikka toki haaveilemmekin isommasta ja tilavammasta asunnosta, sopii tämä juuri tällä hetkellä tarpeisiimme.

Ja nyt, kun olen ehkä vihdoin sisäistänyt sen, että tämä ihan oikeasti on minun kotini, haluan myös panostaa siihen. Aloitin viikonloppuna varovasti ostamalla peilin makuuhuoneeseen ja investoimalla astianpesukoneeseen. En muista, kerroinko täällä blogissa koskaan, mitä vanhalle makuuhuoneen peililleni tapahtui. Sehän vain eräänä kauniina päivänä kirjaimellisesti lensi lattialle. On edelleen pienimuotoinen mysteeri, miten se onnistui loikkaamaan kaikkien pöydällä olevien tavaroiden yli toiselle puolelle huonetta… Olin vuoron perään aaveen ja murtovarkaan kannalla, kunnes asia lopulta unohtui. Makuuhuone on peilittömänä kuitenkin tuntunut jotenkin alastomalta, ja olenkin sivusilmällä vilkuillut kivan näköisiä peilejä. Kerrankin voin sanoa, että odottaminen ja tarjoushaukkailu kannattivat, sillä löysin todella kivan näköisen peilin naurettavan halpaan hintaan! Vai mitä mieltä olette?
IMG_2329.jpgTänään taas olen (viestinnän esseen kirjoittamisen sijaan…) selannut ahkerasti sisustusnettikauppoja ja hieman yllättäen olen innostunut Granitista. Vaikken mustasta juuri välitäkään sisustuksessa, huomaan lämmenneeni betonille. Myös marmori iskee kuviona edelleen lujaa, vaikka se taitaakin monen mielestä olla jo menneen talven lumia. Ajattelin suunnata Granitiin heti, kun selätän essee- ja tenttisuman tältä viikolta. Saa nähdä, mitä kaikkea lähtee mukaan vai onko mieli jo muuttunut. Meikäläinen kun osaa välillä olla aikamoinen tuuliviiri mielipiteiden ja mieltymysten suhteen…
img_2385

Päätin kuitenkin helpottaa pahinta sisustusvimmaani vierailemalla Loviisan Aitassa, kun muutenkin tuli ajeltua sillä suunnalla. Mukaan ei lähtenyt mitään ihmeellistä, vain Lexingtonin keittiöpyyhe.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s