Migreenin selättäjä

img_3183Kirjoitin joskus aiemmin migreenistä ja siitä, miten en ole löytänyt mitään helpotuskeinoa kohtauksiin. Olen vain maannut pimeässä huoneessa tai istunut suihkun lattialla tekemässä kuolemaa – tai siltä se on ainakin tuntunut. Kuitenkin Riika-reissullamme löysin hieman yllättäen avun migreenikohtauksiin.

Kyseessä ei ole mikään ihmeaine, vaan ihan tavallinen särkylääke. Ja ihan oikeasti tavallinen, sillä se sisältää samoja ainesosia kuin Suomen vastaavat särkylääkkeet. Tässä latvialaisversiossa on kuitenkin jotain, sillä se ihan oikeasti tehoaa migreeniin. Noin kymmenen minuuttia lääkkeen ottamisesta kaikki oireet ovat tiessään! Pitkään kuvittelin tämän johtuvan vain minusta ja siitä, että kuvittelen lääkkeen auttavan. Sain kuitenkin vahvistuksen ajatuksilleni, kun isäni, joka on vuosikymmeniä kärsinyt samasta vaivasta totesi myös lääkkeen auttavan.

Ilo oli suuri, kun ystäväni kertoi menevänsä Tallinnaan joulun jälkeen. Ja kun hän kyseli tuliaistoiveita, ei minun tarvinnut kauaa miettiä. Halusin pari pakettia särkylääkkeitä – niitä samoja kuin Riikassa, jotta selviäisin taas elämässä eteenpäin. Ja niin ystäväni kiltisti kiikutti minulle pari särkylääkepakettia kotiovelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s