Jämäruokaa

img_2338Munakaspannarista on tullut arkiemme pelastaja. Kun emme keksi mitään muuta tai jos jääkaappi alkaa näyttää uhkaavan tyhjältä, päädymme useimmiten tekemään tätä helppoa ja nopeaa arkiruokaa. Se sopii niin aamupalaksi kuin ihan ruuaksikin riippuen siitä, minkälaisia täytteitä siihen käyttää.

Tänään oli taas yksi tällainen ”mitä tänään syötäisiin” -päivä, kun kumpikaan meistä ei keksinyt mitään järkevää kokattavaa. Nälkäkin oli aikamoinen, joten ruokaa oli saatava nopeasti. Niinpä päätimme jälleen kerran turvautua munakaspannariin.

M U N A K A S P A N N A R I
10 munaa
loraus maitoa
1 tl suolaa
basilikaa
kinkkua
kirsikkatomaatteja
aurajuustoaimg_2346

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s