Viroon

tallinna2Olemme lähdössä ensi kuun alussa Tallinnaan poikaystäväni kanssa. Työvuoroista riippuen aiomme olla reissussa kolme tai neljä päivää.

Matkamme tulee tällä kertaa olemaan hieman erilainen, sillä pääsemme majoittumaan poikaystäväni äidin ja tämän perheen luokse. Meillä on myös auto käytettävissä koko reissun ajan, joten liikkuminen paikasta toiseen tulee olemaan helppoa ja vaivatonta. Koossa on siis ainekset onnistuneeseen minilomaan!
tallinna4Meille oli alusta alkaen selvää, ettemme aio viettää kaikkia päiviä kauppakeskuksia ja Tallinnan vanhaa kaupunkia kierrellen. Olenkin lukenut paljon vinkkejä ja tekemisehdotuksia, joita aiomme varmasti hyödyntää. Nyt listalta löytyy esimerkiksi jo minulle entuudestaan tuntemattomia näköalapaikkoja, kuten Patkuli vaateplats ja Kohtuotsa.

Reissun tavoitteena on siis nähdä jotain uutta (ainakin meikäläisen näkökulmasta), testata (olematonta) viron kielen taitoa sekä nauttia yhteisestä vapaa-ajasta. On myös mielenkiintoista päästä näkemään, minkälaisissa maisemissa poikaystäväni on lapsuutensa viettänyt.
tallinna3Tallinnan matkan suunnittelu on herättänyt myös (jälleen kerran) matkustuskuumeen. Ei mene päivääkään, ettemmekö puhuisi matkakohteista ja -budjetista. Suunnitelmiamme kuitenkin hieman jarruttaa epävarma tulevaisuuteni. Tavoitteena on saada maisterin paperit käteen viimeistään keväällä, ja sen jälkeen suunnitelmat työrintamalla ovat totaalisen auki: voi olla, että joudumme sanomaan hyvästit Turulle ja suuntaamaan esimerkiksi pääkaupunkiseudulle töiden perässä…

Mutta sen tiedän, että kunhan kuviot tästä hieman selkenevät, lentoliput jonnekin lämpimään ovat kyllä heti ostoslistalla!
tallinna6

Postauksen kuvat vuodelta 2013.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s