Ystävänpäivänä

img_3185Kiitos ystäväni, kiitos siitä, että kuulutte elämääni. Osan kanssa olemme taivaltaneet pitkät matkat, osan kanssa vasta tutustumme.

Kiitos, kun olette tukeneet vaikeina hetkinä. Seisseet välillä vierelläni, välillä kannatelleet minua. Saaneet silmäni avautumaan ja auttaneet eteenpäin. Ilman teitä en olisi päivässä onnistunut pakkaamaan elämääni pahvilaatikoihin, ilman teitä en olisi selvinnyt elämäni vaikeimmasta vuodesta. Kiitos, kun olitte täällä helmikuun ensimmäisenä päivänä, kun maailmani romahti. Kiitos että tulitte, ja vielä suurempi kiitos siitä, ettei minun tarvinnut sanoa mitään. Kiitos, että olette jakaneet kanssani uskomattoman monia onnellisia hetkiä. Kiitos, että olette tukeneet tenttistresseissä, valvoneet kanssani aamuun asti ja metsästäneet kadonnutta ajokorttia pitkin Turkua. Kiitos, että vielä olette elämässäni, vaikka elämä ei ehkä olekaan aina ollut meille armollisin. Kiitos, että olette siinä, virheistäni ja rosoisuudestani huolimatta. Kiitos, että olette jarrutelleet silloin, kun meno on meinannut käydä liian villiksi. Ja kiitos, että olette ylämäen osuessa kohdalle kannustaneet ja auttaneet jaksamaan, työntäneet lempeästi eteenpäin.

Ja sinulle, rakkaani. Kiitos, että eksyit Turun yöhön eräänä marraskuisena lauantaina. Kiitos, että uskalsit tulla juttusille. Kiitos, että eksyit elämääni. Ja siitä, että otit minut omaasi. Kiitos siitä, että jaksoit ensimmäisenä yhteisenä iltanamme istua hiljaa makuuhuoneessa, kun viimeistelin esseetäni. Kiitos, että olet  juuri sinä ja rakastat minua juuri tällaisena. Rakastan sitä, miten saat minut hymyilemään joka päivä. Miten jaksat aina olla niin optimistinen ja uskoa siihen, että asiat järjestyvät. Miten jaksat pitää minua kainalossasi joka ilta, vaikka varastan peittosi ja kuolaan tyynyllesi. Rakastan sitä, miten katsot minua. Miten saat minut tuntemaan oloni erityiseksi. Kiitän joka päivä maailmankaikkeutta siitä, että olen vihdoin löytänyt kotiin. Olen löytänyt oman puolikkaani, puuttuvan palaseni. Olen vihdoin kokonainen. Kiitos, että saan rakastaa sinua.

Kiitos, että olette.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s