Päivittäinen konjakki

img_3133Olen todella hyvä sanomaan ei kaiken maailman kaupustelijoille ja esittelijöille. Aina on muka kovin kiire jonnekin eikä ehdi kuuntelemaan ylistyssanoja tai testata uusimpia ihmeellisyyksiä.

Pikkujouluristeilyllä tein kuitenkin poikkeuksen ja jäin kuuntelemaan, mitä tuote-esittelijällä oli sanottavana. Ja kuinka ollakaan, minut oli taas ylipuhuttu ja kiikutinkin kassalle uusimman heräteostokseni, konjakkisienen. Pakko kuitenkin myöntää, että kerrankin saan olla tyytyväinen sortumiseeni eikä paluuta sienettömään elämään enää ole.

Sieni on ollut minulla päivittäisessä käytössä muutaman kuukauden (ja nyt se pitäisikin vaihtaa uuteen…) ja eron kasvon ihossa huomaa selvästi. Ennen ihoni oli sameampi ja epätasaisempi, mutta jo muutaman kuorintakerran jälkeen eroa oli selvästi havaittavissa! Tehokas, mutta kuitenkin hellävarainen sieni kuorii ja puhdistaa!img_3137

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s