Kartalla

turkuKaukana perässä tullaan taas. Muu maailma on varmasti jo täysin kyllästynyt tällaisiin karttajulisteisiin, kun minä vasta alan lämmetä niille…

Päädyin tänään taas selailemaan Desenion ja Påsterin sivuja. Olin jo melkein varma siitä, että haluan kotiimme Minimalistinen Turku -nimisen julisteen, mutta kuinka ollakaan, löysin sivuilta monta muutakin potentiaalista vaihtoehtoa. Myös Tukholman ja Kööpenhaminan kartat kiinnostavat, sillä minulla on kumpaakin kaupunkia kohtaan paljon rakkautta ja kaipuuta. Turku taas on koti. tukholmaTurku sanoina -taulu on uusin ihailujeni kohde. Pakko myöntää, että näiden kuuden ja puolen Turku-vuoden jälkeen en näköjään vieläkään osannut sijoittaa kaupunginosia oikeille paikoilleen… Ehkä ei siis kannata vielä muuttaa, eihän? Jos ensin opettelisi tämän kaupungin kadut ja kulmat ja lähtisi vasta sitten seikkailemaan muualle.

Epäröin hieman myös siksi, etten ole varma, sopiiko mustavalkoinen taulu maalaisromanttiseen tyyliimme. Olen muutenkin vältellyt mustaa sisustuksessa jo useamman vuoden ajan ja saan tummista huonekaluista edelleen inhonväristyksiä: ensimmäinen opiskelijaboksini oli aikanaan täynnä mustia huonekaluja. Voi sitä synkkyyden määrää! Aiheuttavatkohan valkoinen, harmaa ja beige joskus samanlaisia tuntemuksia?
turkuuMyös kehykset tuottavat päänvaivaa. Mikäli päädyn laittamaan (tai ylipäätään ostamaan…) julisteen harmaalle seinälle, valkoiset kehykset ovat ihan kivan näköiset. Valkoista seinää vasten taas esimerkiksi turvalliset mustat tai hieman villimmät, kuten kultaiset tai puiset kehykset näyttäisivät taas huomattavasti paremmalta. Liian paljon vaihtoehtoja!

Toistaiseksi en siis tilannut vielä mitään. Mutta kuka tietää, ehkä ensi viikolla tilaukseen lähtee joku näistä kaunokaisista!
kopis

Kuvat lainattu täältä ja täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s