Outoja faktoja, 1/2

Dear summer, please come back1/ Minulla on todella pienet kädet. Kävin alkutalvesta ostamassa itselleni talviratsastushanskat, ja kokolappua katsellessani meinasin kuolla nauruun. Ostamani hanskat on tarkoitettu 9-12-vuotiaille… Minun on myös mahdotonta käyttää kännykkää yhdellä kädellä, sillä sormeni eivät vain riitä näppäilyyn!

2/ En ole vuosikausiin käyttänyt voita leivällä. Tämä johtuu lapsuuden traumoista, jolloin hoitotäti laittoi paksun ranskanleipäsiivun päälle kunnon kerroksen voita ja sen päälle vielä paksun siivun tankomakkaraa. En muuten syö ranskanleipää tai lauantaimakkaraakaan…

3/ Minun piti ostaa rottweiler, mutta ostinkin mäyrän. Olen haaveillut rotikasta 18-vuotiaasta saakka, mutta kuukausien etsintöjen ja kasvattajien kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen minun oli todettava, etten saisi unelmieni karhunpäistä rotikkaa ihan hetkeen. Koirakuume oli kuitenkin kova, joten jatkoin myynti-ilmoitusten selailua. Ja sitten se tuli vastaan, minun Dodoni! En siis ollut harkinnut mäyräkoiraa missään vaiheessa, mutta kuvan nähtyäni tiesin, että siinä se nyt on, minun koirani.

4/ Kaikkien katsomat leffat, kuten James Bond tai Star Wars… En ole koskaan nähnyt!

5/ Rakastan ruotsalaisia sarjoja ja elokuvia. Skamin myötä myös norjalaiset sarjat ovat alkaneet yllättäen kiinnostaa.

6/ Narskutan hampaitani todella paljon. Välillä leukani ovat niin kipeät, etten aamulla saa suutani avattua.

7/ Minulla on todella hyvä numeromuisti. Muistan helposti pitkiä numerosarjoja ja esimerkiksi monet lapsuudesta tutut lankapuhelinnumerot ovat vieläkin hyvässä muistissa!

8/ Teen usein videoita ja juttelen kuvitteelliselle kameralle. My dayt sekä meikki- ja ruokavideot ovat lemppareitani!

9/ Vaikka muuten pidän itseäni varsin järkevänä kuskina, on pakko myöntää, että otan välillä ”kisaa” liikennevalosisa siitä, kuka pääsee ensimmäisenä liikkeelle.

10/ En juo kahvia. Kerrat, jolloin olen kahvia maistanut, voidaan laskea yhden käden sormilla. Tämä tuntuu kummastuttavan monia, ja saankin usein ”no mitä sä sitten juot?” -kysymyksiä osakseni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s