Uusissa lakanoissa

img_3176Onko maailmassa parempaa tunnetta kuin se, kun saa pitkän päivän päätteeksi kömpiä puhtaisiin lakanoihin?

Tykkään muutenkin hamstrata pussilakanoita: joulua varten on olemassa punaruudulliset pussilakanat, joita ei käytetä koskaan muulloin. Kevättä ja kesää kohden mennessä värit taas vaalenevat, kun taas talvella kaivaudutaan tummempiin pussilakanoihin. img_3181Olen aina ollut aikamoinen peittovaras, joten turvallisin vaihtoehto hyvin yöunien kannalta on ollut nukkua kahden peiton kanssa. Poikaystäväni kuitenkin halusi välttämättä saada yhden ison yhteisen peiton, ja viikkojen suostuttelun jälkeen vastasin vihdoin myöntävästi.

Ja tietenkin isolle peitolle piti löytää uusi pussilakana. Päädyimme lopulta tähän harmaaseen sävyyn, jossa on lisäksi kivat nappiyksityiskohdat. Jos petivaatteita voi sanoa kauniiksi, niin sitä nämä kyllä ovat!
img_3179

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s