Outoja faktoja, 2/2

_dsc33411/ En voi sietää minkäänlaista ruuanhajua kotonani tai vaatteissani. Siitä tulee heti jotenkin likainen ja epäsiisti olo… Näkisittepä, millaiset tuuletusoperaatiot täällä on käynnissä aina kokkailujen jälkeen!

2/ Näköni alkoi heiketä lukiossa. Kävin tarkistuttamassa asian terkkarilla, joka totesi huonon näköni johtuvan jännityksestä (??). Ennen autokoulun aloittamista halusin kuitenkin käydä optikolla näöntarkastuksessa ja jouduinkin ostamaan rillit. En kuitenkaan käyttänyt laseja muulloin kuin ajaessa. Olin siis monta vuotta (ennen piilareita) sokea rotta, joka ei nähnyt muutamaa metriä pidemmälle…

3/ Aivastan aina todella lujaa. En jotenkin osaa aivastaa kauniin tyttömäisesti ja hiljaisesti… Tyrskimiseni yleensä pelästyttää muut ihmiset pahemman kerran.

4/ En koskaan tanssinut Vanhojen tansseissa, vaikka lukion kävinkin.

5/ Yliopiston lisäksi hain aikoinaan myös ensihoitajaksi. Tämä oli ehkä hieman outo veto, sillä en kestä minkäänlaisia verijuttuja itselläni: esimerkiksi viiltohaavat ja verikokeet aiheuttavat paniikin ja melkein pyörtymisen. Sen sijaan onnettomuustilanteissa (siis silloin, kun en itse ole uhri) olen yleensä todella rauhallinen ja osaan toimia oikein ja järkevästi. Muistan, miten pääsykoepäivänä vanhempani (, jotka kyllä muuten ovat aina tukeneet meitä) toivoivat, etten tule valituksi. Yllättävää kyllä, en päässyt pääsykokeissa kovinkaan pitkälle!

6/ Syön kotioloissa ruokani aina lusikalla, olipa kyse sitten salaateista tai makaronilaatikosta.

7/ En ole koskaan edes maistanut mitään energiajuomia. Minusta niiden haju on jo niin etova, etten ikimaailmassa laittaisi sellaista myrkkyä suuhuni…

8/ Olen surkea tanssija. Miljoona kertaa jäykempi kuin Kanki-Kaikkonen!

9/ Olen aina ollut blondi paria epäonnistunutta värjäyskertaa lukuunottamatta. Ruskeat raitani muuttuivat värjäysiltana liiloiksi ja ”kymmenessä pesussa lähtevä” punainen väri saatiin hiuksistani lopulta pois vain kasvattamalla… Kaiken lisäksi kirkkaanpunainen väri muuttui kuontalossani oranssiksi! Porkkanapää yhdistettynä kesäisiin pisamiin… Aikamoinen Peppi Pitkätossu! Välillä haaveilen esimerkiksi ruskeista hiuksista, mutta aiemmat kokemukset ovat aiheuttaneet lähinnä traumoja…

10/ Laitan astianpesukoneen yleensä vasta illalla päälle, jotta voin nukahtaa koneen rauhoittavaan ja kotoisaan hurinaan.  Dear summer, please come back

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s