Juustoinen kantarellipasta

IMG_3984Joskus ensimmäisinä yliopistovuosina sunnuntait (ja varsinkin perjantait…) saattoivat olla hieman rapsakoita. Muut suuntasivat usein kebabille tai Heseen, minä lähikaupan kautta omalle pakastelokerolle. Monien kokeilukertojen jälkeen syntyi vihdoin kunnon mättöpasta, joka toimii kohmelopäivinä ja jonka kalorimäärä jaksaa hirvittää. Aina.

Viime viikolla iski pitkästä aikaa mättöpastahimo – eikä siihen tällä kerralla tarvittu edes krapulaa… Ja koska poikaystäväni, joka ei liiemmin välitä sienistä, oli sopivasti töissä saatoin rauhassa näperrellä kantarellieni kanssa. Ja voih, on se vaan niin hyvää!IMG_3985Heittäydyin myös villiksi, ja kokeilin ensimmäistä kertaa elämässäni maissispagettia! En oikeastaan huomannut makueroa ”tavallisen” ja maissispagetin välillä, mutta ruokailun jälkeen ei tullut sellaista hiilariähkyä, mikä yleensä seuraa, kun mättää pastaa tai spagettia naamariinsa. Iso plussa tästä! Ja kyllä, spagetti on tosiaan noin keltaista….IMG_3988

juustoinen kantarellipasta

1 punasipuli
kantarelleja
Aura-juustoa
Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl kermaa
spagettia

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s