Turku tuli jäädäkseen

IMG_3999

Siinä se nyt on. Deseniolta tilaamani Turku-taulu tuli ennätysajassa postissa. Niin nopeasti, etten ehtinyt suunnitella sille lopullista paikkaa. Tai ehdin kyllä, mutten hankkia tarvittavaa apuvälinettä, eli kiviporaa, lainaksi. Toistaiseksi taulu siis majailee eteisessä lipaston päällä.

Poikaystäväni haluaisi kovasti merkata karttaan paikkoja, jotka ovat meille merkityksellisiä. Koirapuistoja, frisbeegolf-ratoja, ensitreffien lenkkipolkuja ja sen sellaista. Itse en ole vielä aivan varma, onko hänen ideansa nerokas vai ei. Toisaalta olisi kiva tehdä kartasta meidän näköisemme, toisaalta se taas toimii täydellisesti juuri tuollaisena pelkistettynä.

Välillä on vaikeaa, kun ei tiedä mitä haluaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s