Pääsiäinen

img_2356

Aurinkoista pääsiäistä teille kaikille! Tänä vuonna ehdimme viettää pääsiäistä perheeni kanssa vain tänään, sillä töiden takia joudumme heti huomenna hajaantumaan. Kurjaa, mutta yksi päivä on parempi kuin ei mitään!

Tänään aiomme käydä piiiiitkällä lenkillä koirien kanssa, syödä paljon ”linnunmunia” ja vain ottaa rennosti. Kuulostaa todella hyvältä kaiken stressin ja kiireen keskellä. Halusin myös helpottaa äidin kokkausurakkaa ja kokkailin meille jo Turussa keväisen (ja super makean) jälkiruuan valmiiksi. Tästä lisää myöhemmin…
img_2370

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s