Pääsiäisen rocky road

IMG_4017En ole koskaan ollut kiinnostunut ruuanlaitosta tai leipomisesta. Säännöllisin väliajoin innostun kuitenkin haastamaan itseni (ja muiden makuaistit, haha) ja päädyn kokeilemaan uusia reseptejä. Toteutuslistalleni päätyvät lähinnä kaikenlaiset kauniit ja söpöt ruuat – ja useimmiten ne maailman helpoimmat.

Rocky road on itselleni siinä mielessä täysin uusi tuttavuus, etten ole koskaan maistanut saati kokkaillut sellaisia. Mitä netin keskustelupalstoihin on uskominen, kyseessä on kuitenkin ehkä maailman helpoin jälkkäri. Totta! En usko, että tuota voi oikein mitenkään mokata…

Meidän pääsiäisversioihin tuli valkosuklaata, ”linnunmunia”, hedelmärakeita, suolapähkinöitä ja vaahtokarkkeja. Lopputulos ei ehkä ole maailman kaunein, mutta maku on ihan super!
IMG_4019

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s