Keittiö

_DSC3945Tämänhetkinen keittiömme näyttää mielestäni kivalta. Ennen vierastin harmaata seinää, mutta mitä kauemmin sitä on tuijotellut sitä kivemmalta se mielestäni näyttää. Harmaa korostaa kauniisti värejä ja tuntuu, että kaikki valkoisesta vaaleanpunaiseen ja vihreästä keltaiseen näyttää hyvältä sitä vasten.

Tuntuu hassulta kirjoittaa keittiöstä, kun mielessä olisi paljon muuta tärkeämpääkin kirjoitettavaa. Mutta niinhän se on, että sellaiset hieman syvällisemmät ja vakavamielisemmät postaukset vievät paljon enemmän aikaa. Ja vaikka postaus mielessäni onkin, en halua nyt murehtia enempää kuin on pakko. Tänään haluan vain iloita siitä, että pienen tauon jälkeen kiipesin taas hevosen selkään. Että laukkasimme pitkin kenttää ilman yhden yhtä pukkia. Haluan myös nauttia keittiöstämme, joka ihan oikeasti on siisti ja vihdoin myös valmiin näköinen.

Nauttikaa tekin, pienistä tai vaikka vähän suuremmistakin asioista. Ihanaa perjantaita!

_DSC3923

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s