Matkasuunnitelmia

Kun tämä postaus tulee esiin istumme (toivottavasti) lentokoneessa matkalla Berliiniin. Ja koska matkakuume on siitä ikävä tauti, ettei se parane matkustamisella (päinvastoin!) olemme ehtineet miettiä ja haaveilla jo seuraavista reissuista…

Mihin me sitten haluaisimme päästä vielä tänä vuonna reissaamaan?

lippu1
A M S T E R D A M

Amsterdam on tällä listalla hieman erikoinen kohde. Nimittäin siskoni ja poikaystäväni vain yhtenä iltana ilmoittivat, että meidän on pakko päästä tänä kesänä myös Damiin Berliinin lisäksi. Itselläni ei ole ollut mitään sen suurempia intohimoja kyseistä kaupunkia kohtaan, mutta kuten sanottua, matkailu avartaa. Jos kaikki siis menee suunnitellusti matkustamme viettämään pidennettyä viikonloppua Amsterdamiin heinä- tai elokuussa.

LIPPU2
R U O T S I  &  N O R J A

Ruotsia ja varsinkin Norjaa aloimme miettiä, kun kesälomaviikolle suunniteltu mökkireissu meni pieleen… Suunnitelmissa olisi siis ajaa omalla autolla Ruotsin kautta Norjaan. Sen kummempia tai tarkempia suunnitelmia meillä ei ainakaan toistaiseksi ole. Haluaisimme kumpikin vain päästä hieman patikoimaan sekä nukkumaan teltassa! Katsotaan, mitä mieltä Musta kumiluoti on asiasta….

LIPPU4.jpg
V I R O , L A T V I A & L I E T T U A

Viroon tulemme menemään joka tapauksessa elokuussa, kun poikaystävälläni on kesäloma. Suunnitelmissa olisi viipyä tällä kertaa hieman pidempään (, mikäli koiranhoitajamme on suostuteltavissa), ja haluaisimmekin ehtiä käymään myös Latviassa ja Liettuassa. Latvia on meille molemmille jo tuttu paikka, joten siellä tuskin tulee viivyttyä paria päivää enempää. Sen sijaan Liettuassa emme ole kumpikaan käyneet, joten siellä haluaisimme tutkia paikkoja hieman pidempään.

Kaikki matkat ovat tosiaan vielä suunnitteluasteella eikä mitään ole lyöty lopullisesti lukkoon. Matkat riippuvat oikeastaan eniten siitä, miten paljon saamme kesän aikana säästettyä sekä siitä, pääseekö koiruus hoitoon Amsterdamin ja Baltian reissun ajaksi. Mutta jos ei muuta, niin suunnittelu ja haaveilu on aina tosi kivaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s