Juhannus

img1498302425300
Ensimmäistä kertaa vuosiin pääsin viettämään juhannusta maalle. Ensimmäistä kertaa vuosiin olin ylipäätään juhannuksena vapaalla. Neljän päivän vapaaputki tuntuu tähän väliin todella hyvältä, vaikka rakastankin uutta työpaikkaani. Vapautta ja sen myötä myös vastuuta on paljon ja sehän sopii minulle! Olenkin saanut todella paljon positiivista palautetta sekä pomolta että asiakkailta – niin kirjallisesti kuin suullisesti. Juhannuksen viettoon lähdin siis todellakin hymyssä suin!

Juhannus meni tosiaan osittain Lohjalla ja osittain Turussa. Ajoimme poikaystäväni kanssa torstaina Lohjalle, ja sisko seurasi seuraavana päivänä perässä. Suunnitelmamme eivät lopulta olleet grilliruokaa, veneilyä ja saunontaa suurempia. Jotenkin näin vanhempana sitä osaa arvostaa enemmän yhdessä vietettyä laatuaikaa kuin älytöntä örvellystä. Ei sillä, vanhempani pyörittelivät silmiään, kun meikäläinen halusi välttämättä kiivetä pihatammeen – saman ikäisenä oma äitini ei suinkaan ole kiipeillyt puissa, vaan ollut viimeisillään raskaana minusta… PhotoGrid_1498386376977
Turkuun palasimme eilen, sillä meillä on täällä vielä asioita hoidettavana ennen lomaa. Lähdemme tosiaan ensi viikon lauantaina ajelemaan kohti Keski-Suomea ja mökkiä. Toisin kuin aiemmin kirjoitin, mökkeilymme näyttää sittenkin onnistuva (*kopkop*), ellei jostain putkahda yli-innokkaita ostajia… Rakas mökkimme on siis myynnissä, ja se on aiheuttanut tietynlaista epävarmuutta lomasuunnitelmiimme. Jos kaikki kuitenkin menee meidän osaltamme putkeen, saamme nauttia mökkielämästä viikon verran.

Tuntuu oudolta ajatella, ettei mökkiä enää ehkä ole ensi kesänä. Siellä on tullut vietettyä kaikki lapsuutemme kesät sekä muutama talvinen pilkkireissukin. Nyt aiomme todella ottaa ilon irti, sillä tämä on luultavasti viimeinen mahdollisuutemme. Olemme tutkailleet, mitä kaikkea Rautavaaralla ylipäätään voi tehdä, ja vaikkei lista olekaan kovin pitkä uskon, että meille tulee hauska reissu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s