Viroon

Täällä sitä istutaan, Megastarin uudehkoilla penkeillä. Lapset huutavat ja innokkaimmat kantavat jo selkä vääränä Tax Freen ostoskassejaan. Perus laivameininkiä.

Olisin halunnut kirjoittaa otsikoksi Baltian roadtrip, mutta totuus on, ettemme vielä tiedä, missä vaiheessa matkamme jatkuu Virosta eteenpäin. Ehkä tiistaina, ehkä vasta lauantaina. Ensimmäistä kertaa ikinä olemme matkalla ilman minuuttiaikataulua tai edes tarkkaa tietoa siitä, milloin tulemme takaisin.

Tarkoituksena on siis matkustaa Tallinnasta Pärnun kautta Riikaan ja sieltä edelleen Vilnaan. Liettua on varsinainen kohteemme, sillä Viro ja Latvia ovat meille molemmille jo entuudestaan tuttuja paikkoja. Reittisuunnitelmamme on kuitenkin jo pelkästään tämän laivamatkan aikana ehtinyt muuttua pariinkin otteeseen, joten saa nähdä, minne lopulta päädymme.

Haluaisin päivittää blogia reissun aikana mahdollisimman paljon, mikäli nettijumalat vaan ovat puolellamme. Paatti saapuu kuitenkin juuri satamaan, joten täytyy lähteä pinkomaan poikaystävän perään….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s