Kotona jälleen

_DSC5180Joskus sitä sortuu ajattelemaan itsestään ihan liikoja. Että joojoo, eka roadtrip ikinä, liian paljon nähtävää ja ihan liian vähän aikaa, mutta silti ehtii päivittämään blogia. Ei ehdi. Ei ainakaan, jos virtajohto katoilee auton uumeniin ja netti pätkii.

Mutta niin, kotona ollaan jälleen. Jääkaappi on täynnä Napoleon-kakkua, tummaa leipää ja kirsikkajogurttia. Kylpyhuoneessa lojuu kasa vaatteita, jotka pitäisi pestä. Sängyssä on uudet lakanat, jotka ostimme reissusta, sillä halusimme tuoda palasen hotellielämää kotiinkin. Loma ja arkeen paluu ovat vielä sopivasti sekaisin.

Reissumme oli todella onnistunut. Kiertelimme Viroa, Latviaa, Liettuaa ja Puolaa ristiin rastiin. Eksyimme, ihailimme ja välillä pelkäsimmekin. Tunsimme itsemme niin pieniksi suuressa maailmassa, että sitä on mahdoton edes yrittää kuvailla.

Maltan tuskin odottaa, että huomenna pääsen katselemaan ja muokkaamaan kuvia kunnon näytöltä. On niin paljon kirjoitettavaa, etten edes tiedä, mistä aloittaisin. Ja kuten aina, matkakuume on jälleen kotiinpaluun jälkeen todella korkea. Sitä haluaisi vain heti pakata laukkunsa ja lähteä seikkailemaan. Lomaakin on vielä edessä melkein kaksi kokonaista viikkoa, joten toinen irtiotto heti perään houkuttelee kummasti. Matkakassamme tosin on asiasta hieman eri mieltä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s