Täytetyt munakoisoviipaleet

IMG_5299
IMG_5293
Välillä muutakin kuin matkapostauksia!

Virossa poiketessamme poikaystäväni äiti teki todella hyviä täytettyjä munakoisoviipaleita erään aterian lisukkeeksi. Ihastuin näihin (ja niiden helppoon ohjeeseen) niin palavasti, että heti kotiin tultuamme oli pakko päästä itsekin kokeilemaan!

IMG_5307
Nämä ovat ehkä maailman helpoimpia kokattavia. Ei tarvita kuin yksi munakoiso, suolaa, tulista chilikastiketta (itse käytin tex mex -hyllyn tulisinta salsakastiketta) ja homejuustoa. Jouduin tällä kertaa hieman himmailemaan juuston kanssa, sillä poikaystäväni halusi säästää sitä viinin kaveriksi jonain iltana. Kyseessä oli siis Virosta ostettu erikoisjuusto, jota ei kuulemma Suomen puolelta saa. Mälsää! Tämä hiiri olisi ainakin kaivannut munakoisosiivuilleen hieman enemmän juustoa…

Munakoisoviipaleiden kanssa söimme salaattia (, josta löytyi kyllä ihan kaikkea basilikamozzarellasta viinirypäleisiin) ja kanaa. Ehkä hieman liian tuhti annos omaan makuuni. Jospa ensi kerralla osaisi sitten täyttää lautasensa hieman järkevämmin…

IMG_5312

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s