Iced chai latte

Ihastuin kesällä Naantalin Aurinkoisessa tähän juomaan. Haastattelin hieman kahvilan työntekijää ja sain selville, ettei juoman valmistaminen itse asiassa ole edes vaikeaa. Tarvitaan vain jäitä, maitoa ja makusiirappia.

Homma kuitenkin jäi, sillä en löytänyt Turusta chai-makusiirappia ja jotenkin netistä tilaaminen tuntui hieman hassulta. Kuitenkin edellisellä kauppareissulla hieman vahingossa huomasin, että makusiirapit ovat rantautuneet lähikauppaankin. Niinpä pääsin vihdoin testailemaan chailaten tekoa ihan itse ja kyllä, se maistui yhtä hyvältä kuin muistelinkin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s